PERSONAL TRAINing VOOR ONDERNEMERS DIE Hun gezondheid NIET TEN KOSTE WILLEN LATEN GAAN VAN hun werk.

Laten we hier samen aan werken!

Boek je Gratis Proefles



Zet de eerste stap

PERSONAL TRAINing VOOR ONDERNEMERS DIE HUN gezondheid NIET TEN KOSTE WILLEN LATEN GAAN VAN hun werk.

LATEN WE HIER SAMEN AAN WERKEN!

Boek je GRATIS PROEFLES



Zet de eerste stap

6+

Jaar ervaring

150+

Mensen Geholpen

10.000+

Trainingen gegeven

Waarom vitality

Unieke begeleiding

Wij bieden naast personal training een sterke en korte cursus aan over de basis van een gezond leven. Samen met je coach ga je dit toepassen in jouw levensstijl, op een manier die past bij jou.

Niet kapot, wel fit

Wij houden ons niet bezig met jou afbeulen, wij vinden dat een training de juiste intensiteit moet hebben voor jou. Een waar je goed van kan herstellen en beter wordt. Dat is waar voor training bedoeld is.

fit en een leven houden

Genieten van je leven terwijl je die verbeterd, het kan! Wij staan ervoor dat je jouw levensstijl moet verbeteren om resultaat te halen. Daar horen ook sociale gelegenheden bij. Blijf dit dus ook vooral doen!

Wat anderen leden over ons zeggen

Fijne coach en begripvol naar de dynamiek die ik als ondernemer af en toe meeneem naar de training. Bryan is een jonge gast ,maar al flink volwassen in zijn job als PT. Ik heb altijd weer zin in de volgende training!

Koen Albers - Lid van Vitality

Duidelijke informatie en snelle reactie vooraf. De lessen van Niké zijn gezellig en er wordt goed opgelet op hoe je jezelf voelt. Goede begeleiding en tips over lifestyle en eten.

Kim Willems  - Lid van Vitality

Erg tevreden over de begeleiding door de personal trainers van Vitality. Positief. Haalbare doelen. Betrokken. Ook tussen de trainingen door laagdrempelig bereikbaar en benaderbaar

Nita van Bergen - Lid van Vitality

Boek een proefles

Leer ons Kennen

Afzien is niet de weg naar een fit lichaam en energiek leven. Bij Vitality Personal Training is plezier de basis. Wat dat precies inhoudt, verschilt per persoon. Wie ben jij? Waarom wil jij met een coach aan de slag? We leren je graag kennen. Met onze persoonlijke benadering garandeert Vitality realistische doelen, afgestemd op jou. Neem jij je glimlach en gezonde drive mee? Dan doen we samen de rest.

Boek je Gratis  proefles

Onze diensten

Personal training

Vitaal worden. Gezond en vol energie. Het gaat je lukken met training en voeding dat afgestemd is op wat voor jou werkt. Samen met je eigen personal trainer ga jij aan de slag om jouw doelen te behalen.

bedrijfsfitness

Trainen met collega’s waarbij je zelf een training kunt plannen op de tijd dat het uitkomt. Wil jij fitte werknemers en dus minder ziekteverzuim? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Small group

Kracht, cardio en mobiliteit. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of aan de algemenen fitheid wilt werken. Deze trainingsvorm in kleine groepjes kan daarbij helpen!